Misschien herkent u de vraag: “Is dit het nu?”, als het gaat om uw werk. Wellicht bent u nog steeds heel tevreden met uw baan, maar wilt u meer inzicht in uw carrièremogelijkheden. Zo kunnen er diverse redenen zijn om een loopbaanadvies in te winnen. Dat kan nu ook bijJP Werkrevisie in Bergen op Zoom. Onze loopbaanadviezen komen tot stand volgens een beproefde, professionele methode, hebben een wetenschappelijke basis en zijn altijd direct praktisch toepasbaar. Wij werken uitsluitend met ervaren adviseurs, die de cliënt gedurende het hele traject begeleiden. Een helder schriftelijk eindadvies is het resultaat.

Loopbaanheroriëntatietraject

Soms liggen er onder een aanvraag voor een loopbaanadviestraject diepgaande en brede vragen: “Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?” Deze vragen kunnen worden beantwoord met een breed opgezet loopbaanadviestraject. JP Werkrevisie heeft daarvoor het Loopbaanheroriëntatietraject ontwikkeld, een robuust traject met verschillende opdrachten en 8 verdiepende gesprekssessies. Het levert glasheldere resultaten op, waarmee de cliënt direct verder kan.

De Loopbaanscan, een volwassen alternatief

Wanneer de loopbaanvragen minder breed en diepgaand van aard zijn, kan vaak worden volstaan met een minder uitgebreid traject. Daarvoor heeft JP Werkrevisie de Loopbaanscan in haar assortiment. De loopbaanscan is compacter, bevat minder opdrachten en gesprekken, maar levert toch een verrassend compleet beeld op van de loopbaanmogelijkheden van de cliënt. Een volwassen alternatief.

Bewezen kwaliteit

Het aanbod aan loopbaanadvies producten is groot. U wilt de zekerheid dat uw loopbaanadviestraject goed en professioneel wordt uitgevoerd. Bureaus die zijn aangesloten bij brancheorganisatie OVAL worden periodiek getoetst op hun kwaliteit. Wie niet voldoet aan de strenge normen, is niet gerechtigd om het OVAL-logo te voeren. U vindt het logo op onze website. Het bewijs van getoetste kwaliteit.
Woont u in Bergen op Zoom of omgeving en bent u geïnteresseerd in onze loopbaanadviesproducten? Bel 038-452 83 50.

JP Bergen op Zoom, voor een loopbaanadvies waarmee u verder komt

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)