Loopbaancoaching helpt u bij het ontwikkelen van uzelf én uw loopbaan. u voelt zich immers het beste als u de juiste balans hebt gevonden tussen werk en privé. Een professionele loopbaancoach helpt je ambities te ontdekken, keuzes te maken en de juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Loopbaancoaching Assen

Voor het vinden van een goede loopbaancoach hoeft u nooit ver te reizen. We hebben een gesprekslocatie in Assen. U vindt ons aan de Beilerstraat 24 in Assen. Neem direct contact op voor persoonlijke loopbaanadvies.

Waarom een loopbaancoach?

Soms is het prettig om wat serieuzer aandacht te geven aan je werk en loopbaan. U twijfelt bijvoorbeeld of u de juiste baan hebt en bij de juiste werkgever bent. Of u bent de balans tussen werk en privé in de loop der jaren kwijtgeraakt. Maar ook wanneer u ambitieus heeft en nieuwsgierig bent naar de volgende stappen in uw loopbaan kan een onafhankelijke loopbaancoach je helpen de juiste keuzes te (durven) maken. Dit wordt duidelijk tijdens een professioneel loopbaanadvies.

Benieuwd wat onze loopbaancoaches

voor u kunnen betekenen?

Loopbaancoaching Assen

Een professioneel loopbaanadvies van JP werkrevisie

Onze loopbaancoaches in Assen geven een professioneel loopbaanadvies. Dit doen we op verschillende manieren. Tijdens een uitgebreide intake met een loopbaancoach worden coachingsdoelen en aandachtspunten helder gemaakt. Vanuit het intakegesprek in Assen kiest u ook het traject dat het beste bij u past: de op jouw wensen ingerichte loopbaanscan of eventueel een andere begeleidingsvorm.

Een volledig loopbaanadvies met de loopbaanscan

Als de loopbaanvragen minder diepgaand en breed zijn, kan vaak worden volstaan met een minder uitgebreid loopbaanadviestraject. De vragen die leven over het vervolg van de loopbaan, kunnen in die gevallen uitstekend worden beantwoord met de loopbaanscan. De Loopbaanscan is minder uitgebreid, zoomt minder in op basale vragen, maar levert desondanks een advies op, waarmee u zeker verder kunt.

Over JP werkrevisie Assen

JP Werkrevisie is specialist in loopbaanadviezen en loopbaanbegeleiding. In 1986 begon onze voorganger, loopbaanadviesbureau Joosten & Partners met loopbaanadvisering volgens zijn eigen methodiek. Deze methodiek, ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Groningen, vormt nog steeds de basis onder onze adviestrajecten, maar zij is intussen verschillende keren gemoderniseerd. Dus, wie met ons “in zee” gaat, profiteert van onze jarenlange ervaring én van de modernste inzichten op het gebied van loopbaanadvisering . Dat staat garant voor een glashelder schriftelijk loopbaanadvies, vertaald naar passende branches en functies. Vanzelfsprekend werken wij alleen met gekwalificeerde en ervaren loopbaanadviseurs, die onze methode van A tot Z beheersen.
Hebt u interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of een Loopbaanscan? Bel 038-452 83 50.

JP Assen, voor een loopbaanadvies waarmee u verder kunt

Loopbaancoaching Assen

  • Ontdek uw ambities.
  • Leer keuzes te maken.
  • Ontdek een volgende stap in uw loopbaan.
  • Bepaal zelf de juiste balans tussen werk en privé.

JP Werkrevisie Assen

Onze kwaliteitsgarantie

Een loopbaanadviesbureau dat is aangesloten bij brancheorganisatie OVAL garandeert kwaliteit: daar worden zij regelmatig streng op gecontroleerd. Let dus op het OVAL-logo!

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)