Het kan ons allemaal overkomen: na een aantal jaren actief te zijn geweest in ons werk, komt er een moment van twijfel. “Zit ik nog wel goed” of “Komen mijn competenties in mijn huidige baan wel optimaal tot hun recht”; twee voorbeelden van vragen die zich vroeger of later aan ons kunnen voordoen. Niet iets om je ongerust over te maken, maar ook niet iets om te negeren. Sommige mensen zoeken en vinden nieuwe prikkels in hun baan. Als dat niet lukt, kan een gedegen en professioneel uitgevoerd loopbaanadvies uitkomst bieden. JP Werkrevisie, al sinds 1986 gespecialiseerd in loopbaanadvisering, biedt in Apeldoorn verschillende loopbaanadviestrajecten aan. Dat doen wij met vaste, ervaren adviseurs, die het hele traject begeleiden en aan het einde een helder schriftelijk advies uitbrengen. Daarbij speelt vertrouwen een grote rol.

Loopbaanheroriëntatietraject

Soms is de vraag breed en diepgaand: de cliënt heeft het gevoel dat de huidige baan niet meer voldoet, maar weet niet welke nieuwe wegen ingeslagen kunnen worden. Wie dat gevoel heeft, is het meest gediend met een uitgebreider loopbaanadviestraject. JP Werkrevisie heeft daarvoor, in samenwerking met de Universiteit van Groningen, het Loopbaanheroriëntatietraject ontwikkeld. Dit uitgebreide traject bevat verschillende onderzoeksopdrachten en 8 verdiepende gesprekssessies. Daarmee worden systematisch nieuwe loopbaanrichtingen ontsloten en het levert u een uitstekend onderbouwd loopbaan adviesrapport op.

 Loopbaanscan

Wanneer de vraagstelling minder breed en diepgaand is, maar u heeft wel loopbaanvragen, dan is de minder uitgebreide Loopbaanscan vaak het passende antwoord. Dit traject is compact, maar zeker ook doeltreffend.

OVAL

Leden van OVAL, de brancheorganisatie voor loopbaanadviesbureaus, worden regelmatig onderworpen aan een strenge kwaliteitstoets. Bureaus die daar niet aan voldoen, mogen het OVAL-logo niet voeren. Het OVAL-logo op onze website garandeert dat uw loopbaanadvies van hoogstaande kwaliteit is: voor minder doen we het niet.
Woont  u in Apeldoorn of omgeving en zit u in een bezinningsfase ten aanzien van uw werk? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Bel 038-452 83 50.

JP Apeldoorn, voor een loopbaanadvies waarmee u verder komt

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)