Loopt u al een tijdje rond met het gevoel dat uw werk u niet meer helemaal brengt wat u ervan verwacht? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die u nog meer hebt met uw opleiding, en competenties? Overweegt u dan eens een professioneel loopbaanadviestraject. Loopbaan coaching en -advisering kunnen bijdragen aan een heldere koers en weloverwogen keuzes, waarbij u zelf de regie voert.

Bevlogen medewerkers presteren beter

Bevlogenheid blijkt van grote invloed te zijn op de geluksbeleving van mensen. Wie het werk als niet of weinig zinvol ervaart, heeft meer moeite met het loslaten van het werk in de vrije uren. Wie het werk wel als zinvol ervaart, heeft hier veel minder moeite mee. Andere elementen die van invloed zijn op de geluksbeleving zijn: eigen regie, ontplooiingsmogelijkheden en een goede werk-privébalans. Herkent u hierin elementen die in uw situatie voor verbetering vatbaar zijn, dan kan het voor u van belang zijn om initiatief te nemen en het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende. U en uw werkgever kunnen er veel bij winnen.

Gratis oriënterend gesprek

U kunt “om de hoek” in Amsterdam terecht, op onze uitstekende, centraal gelegen gesprekslocatie. U bent er van harte welkom voor een gratis oriënterend gesprek.
Wellicht is een volledig loopbaanadviestraject voor u te omvangrijk. Uw vraagstelling is minder breed, maar u hebt wel degelijk vragen over uw werk en loopbaan. Voor u is de Loopbaanscan een uitstekend alternatief. De Loopbaanscan is een compact en doeltreffend traject, dat in korte tijd helderheid biedt over wat u kunt en wilt. Het biedt een combinatie van een grondig intakegesprek een uitgebalanceerde combinatie van tests en twee verdiepende gesprekken. Het geheel wordt afgesloten met een schriftelijke rapportage.
JP Werkrevisie biedt de Loopbaanscan nu ook aan in Amsterdam.

OVAL

JP Werkrevisie houdt zich strikt aan de gedragscode van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die zich gebonden weet aan strakke richtlijnen. Toch een vertrouwenwekkende gedachte!
Hebt u interesse in één van onze loopbaanadviestrajecten? Bel 038-452 83 50.

JP Amsterdam, het loopbaanadviesbureau waarmee u verder komt

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)