U overweegt een goed en professioneel uitgevoerd loopbaanadvies in Almere? Dan bent u bij ons van harte welkom! Werk is belangrijk in het leven van veel mensen. Loopbaancoaching en -advisering kunnen bijdragen aan een heldere koers, weloverwogen keuzes, eigen regie en een groter zelfvertrouwen.

Een loopbaanadvies in Almere voor een nieuwe loopbaankoers

Bij veel mensen onstaat, na een periode te hebben gewerkt, de behoefte aan een grondige herbezinning op hun loopbaan. Vanuit de vraag “waar sta ik” ontstaat de wens om doordachte keuzes te maken over een passend vervolg. Werkgevers zetten het instrument van loopbaanadvisering vaak in als onderdeel van het talentmanagementbeleid. In beide gevallen kan een professioneel loopbaanadvies, opgesteld door een ervaren loopbaanadviseur een goede keuze zijn.

Het loopbaanadviesbureau “om de hoek”

Natuurlijk wilt u niet ver reizen voor uw adviesgesprekken. Daarom kunt u “om de hoek” in Almere terecht op onze uitstekende gesprekslocatie.

Loopbaanscan

Voor sommige mensen is een uitgebreid loopbaanadvies te omvangrijk. Hun vraagstelling is minder breed, maar er zijn wel degelijk vragen over werk en loopbaan. Voor hen is de Loopbaanscan een uitstekend alternatief. De Loopbaanscan is een compact en doeltreffend traject, dat in korte tijd helderheid biedt over wat de cliënt kan en wil. Het biedt een combinatie van een uitgebreide intake en een uitgebalanceerde combinatie van tests en twee verdiepende gesprekken. Het geheel wordt afgesloten met een heldere schriftelijke rapportage.

OVAL garandeert kwaliteit

JP Werkrevisie is al jaren een vertrouwd adres voor loopbaanadviezen. Bij ons is uw opdracht dus in goede handen. Wij beschikken over het kwaliteitscertificaat van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) en houden ons strikt aan de gedragscode van de brancheorganisatie. Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die zich gebonden weet aan strakke richtlijnen. Dat wekt vertrouwen!

Hebt u interesse in een uitgebreid loopbaanadviestraject of de loopbaanscan in Almere? Bel 038-452 83 50.

JP Almere, het loopbaanadviesbureau waarmee u verder komt

 

Erkend door

TMA
Noloc (1)
nip (1)